Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Detalii Produs
  • Cod: AC-inst-18
  • Produs de: Satoga
  • RSS Product Feed :: Instalare (Montaj) Aer Conditionat (AC) 18000 BTU Facebook Twitter

Instalare (Montaj) Aer Conditionat (AC) 18000 BTU


Pret: 399.99 Lei

Instalare Aer Conditionat 18000 BTU

Telefon: 0770 707 700 sau 0336 802 888

Instalare AC - Montaj AC:
 - Cuprinde 3m traseu frigorific si console - suporti unitate exterioara. 
 - Firma noastra asigura mentenanta, garantie, service si instalare - montare a aparatelor de aer conditionat doar in Galati si Braila.

             Cel mai important pas dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat, este reprezentat de operatiunea de montaj. O instalare corecta va asigura un confort sporit si va garanteaza functionarea ireprosabila a aparatului.
             Instalarea standard cuprinde manopera de instalare si contravaloarea materialelor pentru 3m de traseu frigorific. Aveti mai jos detaliile montajului.

             Montaj aer conditionat standard, cuprinde:

 - Fixarea pe pozitie a celor 2 unitati (una interioara si alta exterioara) conform preferintelor clientului, dar in limita posibilitatilor tehnice de executie;
 - O perforare a peretelui exterior (diametrul 55 mm) pentru introducerea traseului frigorific;
 - Conectarea unitatilor prin intermediul unei legaturi frigorifice care contine 2 tevi de cupru, izolatia aferenta, furtun de drenaj si cablu electric. Lungimea maxima a traseului frigorific inclus este de 3 ml. Lungimea maxima a furtunului de drenaj este 4 ml;
 - Matisarea traseului frigorific;
 - Conectarea aparatului la cea mai apropiata priza, in limita a 4ml de cablu electric.

             La instalare folosim numai materiale de cea mai buna calitate, echipele Satoga S.R.L. fiind dotate cu toate sculele de frigotehnie necesare. Punerea in functiune a aparatului se va face folosind pompe de vacuum astfel incat beneficiati de garantie extinsa de pana la 5 ani pentru instalare si aparat.


             Note:

  1. Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de sustinere si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii sau siguranta membrilor echipei de instalare).
  2. Unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior cat mai aproape de unitatea interioara si numai intr-un loc accesibil pentru montare si interventii (imediat sub fereastra de exemplu, in locuri in care sa nu fie periclitata integritatea instalatorului si sa nu existe pericol de accidentare).
  3. Montajele care necesita folosirea schelelor, scarilor mai mari de trei trepte sau a alpinistilor utilitari nu fac obiectul instalarii standard.


PRETURI PENTRU MATERIALE SI OPERATIUNI SUPLIMENTARE NEINCLUSE IN MONTAJUL STANDARD

 - Traseu frigorific: 99 Lei pentru fiecare metru liniar care depaseste lungimea standard de 3 ml;
 - Furtun condens: 6 Lei pentru fiecare metru liniar care depaseste lungimea standard de 4 ml;
 - Cablu electric de alimentare: 6 Lei pentru fiecare metru liniar peste lungimea standard de 4 ml;
 - Perforatie (gaura): 50 Lei pentru fiecare perforatie suplimentara celei incluse in montajul standard;
 - Schimbarea pozitiei de montaj (mutarea aparatului AC), dupa efectuarea montajului la pozitia stabilita de comun acord cu clientul sau reprezentantul acestuia: 470 Lei.

Toate preturile de mai sus includ TVA.

 

 


Adauga in Cos:


Acest produs a fost adaugat Monday 30 May 2011.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit pentru comenzi de minim 900 lei (inclusiv TVA)