Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Avantajele Lyoness

Ce avantaje aveti ca membru Lyoness?

Principiul de baza Lyoness este: Bani inapoi la fiecare cumparatura. Deoarece facem zilnic cumparaturi cu totii si consumam, a fi membru in Lyoness este in principiu pentru fiecare o forma noua si necomplicata de a economisi bani la cumparaturi respectiv de a-si imbunatati bugetul.
Avantajele concrete la fiecare cumparatura prin Lyoness sunt:

  • 1-2% Cashback plus alte discounturi
  • 0,5% „bonus de prietenie“ din rulajele membrilor care au ajuns in Lyoness prin recomandare. Daca si acesti membri Lyoness recomanda mai departe, atunci veti primi din cumparaturile lor de asemeni 0,5% din suma.

Fiecare membru Lyoness primeste avantajele discounturilor la cumparaturi de la partenerii comerciali. Discountul total depinde de respectivul partener comercial. 1-2% este avantajul direct (Cashback), plus discounturile ramase (Avantaj de fidelitate).
Aproape toate bransele sunt reprezentate in toata lumea (de ex. alimente, benzinarii, sport, moda, materiale de constructii, cosmetica, servicii de toate tipurile, mobila etc.)

Cashback Onlineshops
La mii de Onlineshop-uri Lyoness internationale, membrii Lyoness pot sa isi faca cumparaturile 24 de ore din 24 comod de acasa. in acest fel se va intocmi cumparatura, se va deconta discountul partenerului comercial si prin urmare suma Cashbak rezultata va fi inregistrata. Logati-va pe www.lyoness.net/ro.

Parteneri comerciali cu Cashback Card
Cashback Card este un card de avantaje, care serveste la intocmirea sumei de cumparaturi si prin urmare decontarii restituirilor rezultate. El este acceptat deja in Europa de multi parteneri comerciali, printre care si concerne mari.

Parteneri comerciali Cashback cu bonuri valorice
Cu bonurile valorice originale ale partenerilor comerciali membrii Lyoness pot sa isi plateasca cumparaturile la fel ca si cu bani cash. Bonurile valorice se pot achizitiona de la biroul national si de la punctele de vanzare bon valoric, sau pot fi comandate online sau in scris.

Cashback mobil
Cu Cashback mobil membrii pot folosi chiar pe Smartphone toate avantajele societatii de cumparatori. in fiecare zi sunt tot mai multi parteneri comerciali, care fac posibil aceasta modalitate inovativa de cumparaturi pentru membri impreuna cu Lyoness.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit pentru comenzi de minim 900 lei (inclusiv TVA)