Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Detalii Produs
  • Cod: B75TN
  • Greutate transport: 1kg
  • Produs de: Gigabyte
  • RSS Product Feed :: Placa de baza Gigabyte B75TN Facebook Twitter

Alte Imagini


Placa de baza Gigabyte B75TN


Produsul nu se afla in stoc pe moment. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Placa de baza Gigabyte B75TN


Producator Gigabyte
Socket Socket 1155
Format ATX
Chipset Intel® B75 Express Chipset
Procesoare suportate 1
Placa video da
Placa audio da
Placa retea 10/100/1000 Mbit
Nr. SATA II 3
Nr. SATA III 1
Tip memorie DDR3
Memorie max 16GB
PCI Express x4 1
RJ-45 LAN 1
HDMI 1
DisplayPort 1
Nr. USB 3.0 4
Iesire audio 7.1
 

Garantie: 36 luni.


 Stoc Epuizat 

Acest produs a fost adaugat Saturday 28 December 2013.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit in Galati