Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Cum functioneaza Lyoness?

Cum functioneaza Lyoness?

Partenerii comerciali Lyoness acorda discounturi membrilor Lyoness. Prin alianta multor consumatori se realizeaza o putere mai mare de cumparare, prin care partenerii comerciali realizeaza rulaje mai mari, deoarece sunt cautati de catre membrii Lyoness datorita avantajului acestor discounturi. Daca recomandati avantajele Lyoness si inregistrati alti membri Lyoness, primiti asa numitul „Bonus de prietenie“: dupa toate cumparaturile membrilor directi recomandati primiti 0,5% din suma cumparaturii. Daca acesti membri recomanda si ei Lyoness mai departe, primiti in plus 0,5% din cumparaturile acestor recomandari indirecte.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit pentru comenzi de minim 900 lei (inclusiv TVA)