Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Instalare Aer Conditionat

 
 
 

Instalare pentru echipamentele de aer conditionat


Instalarea standard este disponibila pentru moment in Galati si Braila si cuprinde manopera de instalare si contravaloarea materialelor pentru 3m de traseu frigorific pentru aparate monosplit, respectiv 6m pentru aparate dublusplit. La instalrea aparatului se folosesc numai materiale de cea mai buna calitate, echipele EuroSistems Company fiind dotate cu toate sculele de frigotehnie necesare. Punerea in functiune a aparatului se va face folosind pompe de vacuum astfel incat beneficiati de garantie extinsa si pentru instalare si pentru aparat.


Materiale incluse:

1. Traseu frigorific din teava de cupru si izolatie termica;
2. Furtun scurgere condens;
3. Cablu electric pentru conexiunile dintre unitatea interioara si cea exterioara;
4. Consola pentru unitatea exterioara, inclusiv sistemul de prindere;
5. Banda matisat, izolatoare termic;
6. Stecher;
7. Cablu alimentare unitate interna 1m.


Manopera de instalare:

1. Executarea unei singure gauri cu diametrul de 5cm in peretele exterior pentru aparatele monosplit, respectiv 2 gauri cu diametrul de 5cm pentru aparatele dublusplit.
2. Amplasarea unitatii interioare si a celei exterioare in limita traseului frigorific de 3m (monosplit) sau 6m (dublusplit).
3. Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de sustinere si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii sau siguranta membrilor echipei de instalare).
4. Unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior cat mai aproape de unitatea interioara si numai intr-un loc accesibil pentru montare si interventii (imediat sub fereastra, in locuri in care sa nu fie periclitata integritatea instalatorului si sa nu existe pericol de accidentare).
5. Montajele care necesita folosirea schelelor, scarilor mai mari de trei trepte sau a alpinistilor utilitari nu fac obiectul instalarii standard.
6. Matisarea traseului frigorific.
7. Efectuarea probei de functionare si explicarea principalelor facilitati ale aparatului.
8. Deplasarea echipei de montaj in localitatea in care s-a realizat vanzarea.


Costurile materialelor necesare pentru montajul instalatiilor de aer conditionat pe o distanta dintre unitati mai mare decat cea de 3m, vor fi platite de catre clienti dupa cum urmeaza:

1. Treceri suplimentare prin perete (beton, zidarie): - 50 lei / buc.;
2. Traseu frigorific suplimentar: - 85 lei / m;
3. Mascarea traseului frigorific cu canal PVC: - 35 lei / m;
4. Schimbarea sau prelungirea cablului de alimentare la curent electric: - 7 lei / m;
5. Prelungirea furtunului de condens: - 7 lei / m;
6. Manopera Instalare Aer Conditionat este aici.
7. Deplasarea echipei de montaj in afara localitatii: - 1.5 lei / km;
8. Schimbarea pozitiei de montaj, dupa efectuarea montajului la pozitia stabilita de comun acord cu clientul sau reprezentantul acestuia: - 370 lei

Tarifele includ TVA.

Pentru programarea instalarilor va rugam sa apelati la 0336 88 52 12 sau la 0770 707 700 de luni pana vineri intre 10.00 si 17.00 si sambata intre 10.00 si 13.00.
Observatii: termenul de montaj este de 5 zile lucratoare pentru modelele din stoc incepanad cu ziua urmatoare achitarii sistemului de aer conditionat si a inregistrarii cererii de montaj din partea clientului.

 
Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit in Galati