Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Istorie si Child & Family Foundation

Lyoness International AG si Lyoness Child & Family Foundation

Lyoness s-a dezvoltat foarte rapid de la infiintarea in 2003 si a creat o retea internationala. Posibilitatile la cumparaturi nu sunt limitate nici pe anumite branse si nici pe tari: ca membru Lyoness puteti face cumparaturi la fiecare partener comercial Lyoness si primiti inregistrata suma de discount stabilita.

Un plus special este activitatea caritabila a tuturor membrilor. O parte a tuturor rulajelor de cumparaturi merge direct la Child & Family Foundation (www.lyonessfoundation.org), prin care fiecare membru contribuie automat la proiectele de caritate. Banii vor fi utilizati in mod egal atat pentru proiectele nationale cat si pentru cele internationale, care au acelasi motto: „Prin formare, sustinem viata“.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit in Galati