Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Detalii Produs
  • Cod: SIS-PM-841
  • Greutate transport: 1kg
  • Produs de: Gembird
  • RSS Product Feed :: Priza cu protectie "SIS-PM-841" - 5 prize, remote power management Facebook Twitter

Priza cu protectie "SIS-PM-841" - 5 prize, remote power management


Produsul nu se afla in stoc pe moment. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Priza cu protectie "SIS-PM-841" - 5 prize, remote power management

Specificatii:

 

Compatibilitate Schuko

Numar prize 6

Protectie 2x RJ-45

 

Alte functii:

Comutarea manuala la fiecare soclu si oprirea de la fereastra de control software

Functie calendar: in functie de nevoi programati cand si ce priza sa mearga intre ce zile si ore doriti.

Trecerea de la prize si oprit atunci cand un anumit eveniment se produce (Windows sau alte programe de pornire / oprire), aplicatiile tipice includ: "comutarea scanerului meu atunci cand vreau sa scanez" sau "comutarea imprimanta mea oprita ori de cate ori am iesit din Windows"

I se poate atribui un nume intr-o retea ca o parte comuna si poate fi apoi accesata si gestionata de oriunde. Programul de hardware va lucra chiar si cu un calculatorul de gestionare oprit, cu conditia ca SIS-PM-841 sa fie conectat la adaptorul de alimentare optional. Unitatea va continua sa realizeze programul setat in timp chiar si atunci cand priza este temporar oprita.

Verificare tensiune. 


 Stoc Epuizat 

Acest produs a fost adaugat Wednesday 13 April 2011.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit in Galati