Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Detalii Produs
  • Cod: P-CUBE-OR
  • Greutate transport: 1kg
  • Produs de: POWER Cube
  • RSS Product Feed :: Priza electrica cu 5 cai Schuko, PowerCube Allocacoc (P-CUBE-OR) Facebook Twitter

Priza electrica cu 5 cai Schuko, PowerCube Allocacoc (P-CUBE-OR)


Produsul nu se afla in stoc pe moment. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Priza electrica cu 5 cai Schuko, PowerCube Allocacoc (P-CUBE-OR)


Producator PowerCube
Nr prize Schucko 5
Incarcare maxima 10A
 

Garantie: 24 luni


 Stoc Epuizat 

Acest produs a fost adaugat Saturday 28 December 2013.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit pentru comenzi de minim 900 lei (inclusiv TVA)