Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Detalii Produs
  • Cod: ELECTRIC STARTER
  • Greutate transport: 1kg
  • Produs de: Power Ball
  • RSS Product Feed :: PowerBall Electric Starter Facebook Twitter

PowerBall Electric Starter


Produsul nu se afla in stoc pe moment. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.
Power Ball Electric Starter

Electric Starter-ul este un inlocuitor eficient al firului de pornire a giroscopului. Electric Starter poate fi si un loc de pastrare a Powerball-ului cand nu este folosit.

Specificatii:

Electric Starter-ul este un inlocuitor eficient firului de pornire a giroscopului. Folosirea lui este mult mai la indemana decat acest fir, care uneori se poate pierde in Powerball.
Antrenamentul cu Powerball-ul de acum poate incepe altfel: pozitionarea si fixarea Powerball-ului in Electric Starter si apasarea butonului de start. Viteza rotorului creste pana la 3000 rotatii pe minut, generat de o bateriede 9v, ceea ce face un inceput de antrenament mai usor si nu atat de durabil ca in cazul firului.
Electric Starter poate fi si un loc de pastrare a Powerball-ului cand nu este folosit. Stoc Epuizat 

Acest produs a fost adaugat Wednesday 13 April 2011.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit pentru comenzi de minim 900 lei (inclusiv TVA)