Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Declaratia de Confidentialitate

        Satoga S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

       Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.eurosistems.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.eurosistems.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

        Noi, Satoga S.R.L. nu promovam SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru, www.eurosistems.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
        De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul trimis cel mult saptamanal, se pot dezabona aici, sau utilizand linkul din partea de jos a mesajului primit prin email.

        In cazul optarii pentru plata prin card de credit sau debit, procesarea datelor de card se face pe serverele bancii, iar www.eurosistems.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Singurul card de pe care va vom solicita datele, va fi doar cardul Lyoness, in vederea acordarii discountului de membru.

         Pentru informare si suport, ne puteti suna la numarul de telefon 0770.707700 sau ne puteti contacta prin intermediul site-ului.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit pentru comenzi de minim 900 lei (inclusiv TVA)