Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Dezabonare de la Newsletter


Ne pare rau sa vedem ca doriti sa va dezabonati. Daca aveti griji in privinta securitatii dumneavoastra, va rugam sa cititi conditiile de utilizare.

Cei care au subscris sunt notificati de produsele noi adaugate, de reducerile de pret si alte stiri legate de site.

Daca tot nu doriti sa primiti aceste stiri, va rugam dati un click pe butonul de mai jos. Veti fi dus la pagina dumneavoastra de preferinte, unde veti putea modifica optiunile. Este posibil sa vi se ceara sa intrati in contul dumneavoastra inainte.
Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit in Galati