Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Detalii Produs
  • Cod: TL-ANT2415D
  • Greutate transport: 3kg
  • Produs de: TP-LINK
  • RSS Product Feed :: Antena Omni-Directionala EXTERIOR TP-LINK, 2.4GHz 15dBi, cablu 1.5 m, TL-ANT2415D Facebook Twitter

Antena Omni-Directionala EXTERIOR TP-LINK, 2.4GHz 15dBi, cablu 1.5 m, TL-ANT2415D


Produsul nu se afla in stoc pe moment. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Antena Omni-Directionala EXTERIOR TP-LINK, 2.4GHz 15dBi, cablu 1.5 m, conector N-type, TL-ANT2415D

Specificatii:

Tip antena Omnidirectionala
Banda de frecventa     2.4GHz -2.5GHz
Castig 15 dBi
Impedanta 50 Ohmi
Polarizare Linear, Vertical
Conectori N Female
Conditii de operare Outdoor
Dimensiuni 1500mm


 Stoc Epuizat 

Acest produs a fost adaugat Wednesday 13 April 2011.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...


Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit in Galati