Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Detalii Produs
  • Cod: TL-SM311LS
  • Greutate transport: 1kg
  • Produs de: TP-LINK
  • RSS Product Feed :: Modul MiniGBIC Tp-Link, Single-mode, interfata LC, Pana la 10km distanta, TL-SM311LS Facebook Twitter

Modul MiniGBIC Tp-Link, Single-mode, interfata LC, Pana la 10km distanta, TL-SM311LS


Produsul nu se afla in stoc pe moment. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Modul MiniGBIC Tp-Link, Single-mode, interfata LC, Pana la 10km distanta, TL-SM311LS

Specificatii:


Standards and Protocols IEEE 802.3z, CSMA/CD, TCP/IP
CableSingle-mode Fiber
Fiber Type 9/125 um Single-mode
Max. Cable Length 10km
Data Rate 1.25Gbps
Port Type LC
Wave Length 1310nm
Power Support 3.3V
Safety & Emission FCC, CE
Environment Operating Temperature: 0ºC~70ºC
Storage Temperature: -40ºC~80ºC
Operating Humidity: 10%~90% non-condensing
Storage Humidity: 5%~90% non-condensing


 Stoc Epuizat 

Acest produs a fost adaugat Tuesday 24 May 2011.

Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit in Galati