Comenzi telefonice: 0336.802888 | 0770.707700

Supraveghere Video

Ce inseamna un Sistem de Supraveghere Video CCTV?CCTV - din engleza "Closed Circuit TeleVision" este un sistem de televiziune care opereaza in bucla inchisa. In comparatie cu televiziunea CATV ("community antenna television", "community access television" sau mai nou "cable TV") care este disponibila oricarei persoane ce are un receptor TV, imaginile obtinute de sistemul de supraveghere video, sunt disponibile numai utilizatorilor ce au acces la bucla inchisa. Practic cel mai mic sistem de supraveghere video este format dintr-o camera conectata la un monitor. Sistemele de supraveghere video mai mari includ un numar mai mare de camere si dispozitive de control, dispozitive de inregistrare sau vizualizare mult mai performante. Chiar daca componentele ce compun un sistem de supraveghere CCTV sunt dintre cele mai diverse, teoria de functionare este identica.

Unde putem folosi camerele de Supraveghere Video CCTV? Exista solutii tehnice de supraveghere video destinate spatiilor comerciale mari, depozitelor, halelor de productie, institutiilor financiar - bancare, spatiilor de birouri, hotelurilor, institutiilor de interes public, cat si a spatiilor rezidentiale (apartamente, vile, cabane, case de vacanta, etc) Un sistem de supraveghere video in conjunctie cu un sistem de detectie si semnalizare efractie ofera un grad ridicat de securitate. In lista lunga de posibile utilizari pentru camerele de supraveghere video se afla urmatoarele:
- supraveghere video pentru batrani
-supraveghere video pentru autoturisme
- supraveghere video pentru parcari auto
- supraveghere video control acces in zonele restrictionate
- supraveghere video pentru birou
- supraveghere video pentru hotel

Detaliati-ne aplicatia si va vom recomanda noi camera sau sistemul de supraveghere video corespunzator.

Pasii de urmat pentru alegerea unui sistem sunt:
- Alegeti obiectivele pe care doriti sa le supravegheati.
- Detaliati ceea ce doriti sa supravegheati si mediul in care vor fi instalate camerele de supraveghere. Tineti cont de distanta fata de subiect si de conditiile de iluminare existente in decursul a 24 de ore. In cazul in care doriti sa inregistrati si pe timp de noapte putem sa alegem camere de tip day - night (zi noapte) cu leduri infrarosu (mai sunt trecute si IR in oferta noastra).
- Urmatorul pas este alegerea echipamentului pe care doriti sa vizualizati imaginile. Puteti folosi: monitor color, propriul dumenavoastra televizor, computerul de birou sau laptop-ul.
- Alegeti ceea ce doriti sa inregistrati. Nu trebuie sa inregistrati chiar si holurile goale de peste noapte.
- Doriti sa vedeti si sa inregistrati mai multe camere video in acelasi timp? Multiplexorul era solutia pana in prezent. Acum puteti considera si achizitionarea unui inregistrator digital. Desi aparent mai scump, este mult mai eficient. Alegeti  recentele si eficientele DVR-uri (Digital Video Recoreder) sau pe romaneste, dispozitive de inregistratoare digitale, care au soft pentru inregistrare continua, dupa un anumit program, doar la miscare, sau o combinatie dintre cele 3, economisind in acest fel resursele de spatiu. De asemenea luati in considerare interventia umana minimala.
- Pozitionati camerele de supraveghere video. Daca doriti un control automat al pozitiei camerelor de supraveghere video este necesara folosirea de mecanisme tip PTZ (Pan, Tilt, Zoom, adica panoramare, inclinare, apropiere).

In speranta ca v-am putut fi de folos va prezentam in continuare cele mai importante categorii din domeniul Supraveghere: Camere Supraveghere Video de Exterior, Camere Supraveghere Video de Interior, DVR-uri, Lentile, Microfoane, Carduri Supraveghere Video Captura Imagine, Surse Supraveghere Video, Suporti si Carcase.Promotii pentru luna May

UPS GEMBIRD 652A - putere 650VA/ 360W, UPS-PC-652A
Pret: 166.99 Lei  159.07 Lei
Beneficiati de reducere: 5%

UPS GEMBIRD 850AP - putere 850VA/ 480W, UPS-PC-850AP
Pret: 250.99 Lei  237.64 Lei
Beneficiati de reducere: 5%

UPS GEMBIRD 1202AP - putere 850VA/ 480W, UPS-PC-1202AP
Pret: 372.99 Lei  353.07 Lei
Beneficiati de reducere: 5%

Router TP-LINK Wireless 4 Porturi 300Mbps, Atheros, 3T3R, 2.4GHz, 802.11n Draft 2.0, 802.11g/b, 4-port Switch, TL-WR941ND
Pret:  157.13 Lei
Beneficiati de reducere: %

Router TP-LINK Wireless 4 Porturi 300Mbps Gigabit 3T3R, Atheros, 2.4GHz, TL-WR1043ND
Pret: 199.99 Lei  208.54 Lei
Beneficiati de reducere: -4%

UPS MUST PowerAgent 636E, capacitate 650VA/360W, PowerAgent 636E
Pret:  162.95 Lei
Beneficiati de reducere: %


Informatii


www.EuroSistems.ro - Magazin Online - componente si sisteme IT & C, Sisteme de Supraveghere Video si aparate de Aer Conditionat, pentru casa sau afacerea dumneavoastra. Preturi excelente!
www.EuroSistems.ro - gasiti la noi orice notebook, laptop, calculator, sistem, componente it, periferice it, echipament audio, foto sau video, monitor led sau monitor lcd, consumabile din sfera it, navigatie GPS, cu si fara harta, jocuri, produse pentru retea, software cu licenta, precum un sistem de operare, office sau antivirus, telefon, articole supraveghere din sfera CCTV, precum: camere de supraveghere, DVR, camera tip dom (dome), lentila pentru camera video, sursa profesionala pentru supraveghere si aparate de aer conditionat, etc..
www.EuroSistems.ro - Va asteptam la noi pentru laptop-uri, calculatoare, componente IT, audio, foto, periferice, monitoare, consumabile, sisteme supraveghere si aparate aer conditionat la un pret excelent.
In cadrul departamentului de climatizare efectuam si instalare aer conditionat (montaj aer conditionat), precum si service aer conditionat si garantie aer conditionat pentru aparatele deja instalate, pentru moment doar in Galati si Braila. Tot in cadrul acestui departament putem face completare cu freon, fie ca este R407, R407C, R410, R410A sau chiar mai vechiul R22.
Transport Gratuit pentru comenzi de minim 900 lei (inclusiv TVA)